DJ's strijden om plek op Koningsnacht Festival in Delft

Op 26 april tovert Delft als vanouds de Markt om voor Oranjekoorts Koningsnacht. Dit jaar is het concept iets aangepast, daardoor ontstaat er ook ruimte voor jong DJ-talent. Middels een DJ-contest strijden jonge talenten om een plek op het podium. De organisatie van Oranjekoorts heeft namelijk besloten om het eerste uur te vergeven aan de winnaar van deze DJ-contest. Benieuwd wie er meedoen? Of wil je op dezelfde line-up staan als The Partysquad, Billy the Kit, Girls Love DJ's, Barry Badpak en jeWelste?

Bezoek dan: oranjekoortsfestival.?nl/djcontest.

Oranjekoorts 2016
Koning Willem-Alexander wordt dit jaar 50 en dat kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Ter ere van onze eigen koninklijke Abraham dragen we Koningsnacht aan de Hoogheid van het goede leven op. Het vaste recept, met een koninklijk verjaardagstintje. Veel oude bekenden, een hoop gezelligheid en heerlijke muziek.

Kaasje, worstje, borrelnootjes: het wordt een fijne kringverjaardag. Maar dan samen met vijfduizend anderen! Kom genieten van een Oranjekoorts huisband en natuurlijk een aantal goede DJ's. Dit is het feestje waar jij met je vrienden, oude bekenden en familieleden bij wilt zijn. Koning Willem wordt tenslotte maar ??n keer vijftig!
Share |