Metz viert Pasen in Rockanje tijdens de Grand Opening van de strandedities bij Beachclub View

Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april . De volgende dag is toch bijna iedereen vrij! Locatie bij uitstek is natuurlijk een heerlijke verwarmde (mocht het nodig zijn) en met dik geluid uitgedoste Beachclub View in Rockanje.

Aan de line-up zal het niet liggen, want de beste dj sets hoor je natuurlijk altijd bij 'The Real House Event'. Metz blijft haar naam hoog houden, want voor de Paaszondag zullen de helden RAE , Dennis Quin, Jasper Clash, Chris Rox, Cue 'n Cue en MC Mitch Crown in de dj booth staan voor de fijnste tunes in de vorm van house muziek op zijn best. RAE is de internationale twist deze editie. Van de Pacha in Ibiza tot de mooiste en dikste clubs in Dubai en bij Metz staat deze topper gewoon op het strand. Dennis Quin is de koning van de beats wat we kunnen zien in zijn dikke releases met oa Roog & Low Steppa. De krachtpatsers Jasper Clash en Chris Rox zullen ook deze keer weer de Rotterdamse house sound op de dansvloer afvuren. De line up is compleet met de mannen van Cue 'n Cue die hun debuut maken in Rockanje. Mitch Crown zal de avond hosten met stemgeluid.

Omdat Metz tijdens Pasen altijd is uitverkocht, raden we iedereen aan om kaarten in de voorverkoop te bemachtigen. Kaarten kosten 15,- euro per stuk en je kunt ze online bestellen via metzevents.?nl
Share |