Blijdorp festival presenteert 'mega iglo' tijdens vierde editie

Op zaterdag 12 augustus 2017 tovert Blijdorp Festival het Roel Langerakpark weer om tot een Rotterdams paradijs. In het park naast Diergaarde Blijdorp staan art, culture, music & happiness wederom centraal. Dit jaar komt het festival terug met nog meer nationale- en internationale (live) acts, meer decoratie, meer kunst en als klap op de vuurpijl een stage in de vorm van een reusachtige iglo. Blijdorp Festival wil ook dit festivalseizoen voor een unieke belevenis zorgen.

In december stonden er op Blijdorp Winter Festival al twee iglo's op het terrein. De hiphoppartij Yardbird bouwde hierin een dusdanig geslaagd feestje dat Blijdorp Festival ze in de zomer een veel groter podium gaat geven.

Naast de enorme iglo is er ook weer genoeg ruimte voor kunst en cultuur, de mainstage wordt gevuld met internationale top acts en Rotown zorgt voor een divers live programma.

Op dinsdag 28 maart start de kaartverkoop voor Blijdorp Festival 2017. De eerste kaarten worden voor 24 euro verkocht op blijdorpfestival.?nl. Op de Facebookpagina van het festival worden binnenkort de eerste artiest aankondigingen verwacht.
Share |