De sluwe vos geeft gratis streaming event in luxor live voor 200 bezoekers

Woensdag 22 maart organiseert De Sluwe Vos een gratis toegankelijk streaming event in Luxor Live ter promotie van zijn platenlabel Patron.

Eigen platenlabel
Om zijn eigen platenlabel breder onder de aandacht te brengen draaien De Sluwe Vos en zijn nieuwste aanwinst voor het label, Scott Franka, ieder een DJ set. De avond duurt van 20:00 - 00:00 en is vrij toegankelijk. De capaciteit is met 200 bezoekers beperkt, dus de avond bijwonen is maar voor een selecte groep bezoekers weggelegd. Wie er niet meer bij past of niet in de gelegenheid is om af te reizen naar het Arnhemse kan het evenement live volgen vanaf de Facebook pagina van Patron Recordsfacebook.?com.

Patron label night
De stream in Luxor Live is een aanvulling op de serie clubnachten die De Sluwe Vos organiseert met Luxor Night Live in samenwerking met Havenloods Arnhem. Komend weekend wordt hier voor de derde maal een groots opgezette Patron label night georganiseerd met Berghain/Panoramabar resident Ryan Elliott als headliner.

Meer info & tickets
Het streaming event is er ??n in de reeks van "dansen op woensdag". Gratis toegankelijk als je je op aanwezig zet in het Facebook evenement: De Sluwe Vos w/ Patron - dansen op woensdag [gratis entree]
Share |