Project Sugar

Op woensdag 26 april wordt het 3 jarig bestaan van Project Suga royaal gevierd. Tijdens Koningsnacht laat Project Suga zich van haar beste kant zien met een line-up om je vingers bij af te likken, gepresenteerd in een volledig omgebouwde Sugarfactory. Als de legendarische 'Flashmob LTD' en 'Project Sugar X Groove: We are not alone' avonden nog net zo goed in je geheugen staan gegrift als bij ons, ben je vast verheugd om te horen dat Cassy en DJ W!ld op 26 april aanwezig zullen zijn!

Cassy haar carri?re begon in 2004 in de legendarische Berlijnse Panorama Bar, nadat Luciano haar had uitgenodigd op zijn "Luciano a Cadenza" avond. Drie jaar lang draaide ze hier elke maand en belande uiteindelijk op de eerste Panorama Bar compilatie CD. Ondertussen begon ze steeds meer te releasen op labels als Mental Groove, Perlon, Ostgut Ton, Uzuri, Beatstreet, Playhouse en haar eigen label Cassy. Na Berlijn belande ze in Rex Club in Parijs om vervolgens in 2010 naar Amsterdam te verhuizen om aan haar residentie bij Trouw te beginnen. Na Amsterdam kwam Ibiza, waar ze begon met draaien op het terras van Amnesia en doorgroeide tot resident bij Circo Loco waar ze nu nog steeds een van de vaste gezichten is. In 2016 kwam haar debuutalbum Donna uit op Aus Music dat werd ontvangen met lovende recensies.

DC 10 en Circo Loco resident DJ W!LD kwam voort uit de ondergrondse housescene van Parijs maar reist nu de hele wereld over. Hij is in 2017 echt niet meer te stoppen na verscheidende releases op befaamde labels zoals Fabric, 8bit Records, Roush Label, Upon You Records, lapsus music, Undr the Radr, Avotre, Tenax Recordings en natuurlijk zijn eigen The W Label. Vorig jaar was hij een van de gezichten van de Flashmob LTD label avond, waar hij het publiek in Sugarfactory alle hoeken van de club heeft laten zien. Verwacht tijdens Koningsnacht niks minder van deze selector pur sang.

Project Suga : 3 Year Anniversary (extended)Woensdag 26 april (Koningsnacht)Sugarfactory - Lijnbaansgracht 238, AmsterdamOpeningstijden: 00:00 tot 08:00Entree: Early bird ?14,50 / VVK ?18,50 / Deur ?22,50
Line up:
Cassy Stefan KuipersThara Bergen & Cesan BucekW!ld
Project Suga is opgezet door vier visionairs met een gemeenschappelijke drang om een duidelijke stempel te drukken op de Amsterdamse house en techno scene. Inmiddels is de organisatie bekend van hun uitdagende donderdagnachten gevuld met vooruitstrevende boekingen die gepresenteerd worden in een unieke setting. Na ruim 3 jaar is Project Suga uitgegroeid tot een diverse clubavond met een unieke visuele opstelling, en heeft de organisatie een podium geboden aan DJ's als Luna City Express, Mathias Kaden en Guti.sugar
Share |