25+ Party

Heb jij altijd al op het podium van Patronaat willen optreden? Dan is dit je kans! Op de 25+ Party op vrijdag 7 april kan je jouw favoriete boyband of girlband plaat meezingen of playbacken on stage! Maar er is nog veel meer te doen op deze gezelligste avond van Haarlem, vol gekkigheid en gezelligheid! Check de video om vast op te warmen: www.tinyurl.com/teaser25plus

Deze avond is speciaal voor het publiek van 25 jaar en ouder. Zij die in de 90s hun eerste danspasjes maakten en in de 00s nog steeds los gingen. Maar ook de beste platen van nu komen voorbij. Kortom, muzikaal het beste (?n slechtste!) van toen tot nu, gedraaid door DJ's Disclectic en FlexyFrank. En ook de DJ act Gekkigeit komt een optreden verzorgen dus dat belooft wat!

Naast genieten van muziek en dansen is er meer te doen op deze 25+ Party. Zo kan je met je partner mee doen aan de Lambada wedstrijd en als je geen partner hebt, dan regel je die ter plekke. Ook kan je meezingen on stage met je favoriete Guilty Pleasure. Bij voldoende animo zal er ook een korte pubquiz plaatsvinden.

Kortom, dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een mooi feest houdt tussen alleen maar leeftijdsgenoten die ook het uitgaan in de jaren 90 en 00 hebben meegemaakt. Dus even een duik terug in je jeugd met vrienden, bekenden en andere Haarlemse 25plussers.

Edities vorig jaar waren van tevoren uitverkocht dus scoor op tijd je tickets via www.tinyurl.com/25plusparty2017
Share |