Planet Raw en Raw Style United bundelen hun krachten

Op zaterdag 22 april is het tijd voor een nieuwe editie van Planet Raw! Na 2 overwegend succesvolle edities is het voor de komende editie wederom raak met een line up waar je 'U' tegen zegt!

"De keuze om voor deze editie samen te werken met Raw Style United biedt ons de gelegenheid om ons huidige publiek n?g gerichter aan te spreken en om onze potenti?le bezoekers ook te triggeren vooral een bezoekje te brengen aan Planet Raw!", aldus de organisatie van Dark Universe Events.

De samenwerking met Raw Style United is geen onlogische, gezien deze #Raw community snel aan het groeien is en inmiddels een stabiele factor is in de Raw Hardstyle scene.
Het bundelen van de krachten betekend voor beiden partijen een goede stap in de toekomst, daar er verschillende visies samensmelten tot een n?g vooruitstrevendere kijk op het event.

Naast het feit dat Dark Universe Events voor komende editie alles uit de kast gaat trekken om de productie van het feest zoveel mogelijk in het 'universum' thema naar voren te laten komen, is ook over de line up zorgvuldig nagedacht. Een goede mix van headliners, subliners ?n aanstormend talent moet zorgen voor een ware 'buitenaardse' invasie in Dordrecht!
Share |