Be bigger by Biggi on the beach

Op 7 Mei 2017 keert BIGGI terug op het Bloemendaalse strand met dit keer een editie van zijn eigen concept: Be bigger! Voor het eerst slaat de Bredaase DJ zijn vleugels uit naar het strand: Beachclub Bloomingdale.
Na de Escape Amsterdam, Ikon in Antwerpen is het tijd voor de volgende stap: een zomerse editie van het succesvolle Be bigger! Zijn grandioze eindset bij de grand opening van Bloomingdale bewees al dat de populaire DJ de publiekslieveling is en BIGGI en Bloomingdale een gouden combinatie zijn.

En dit succes zet hij voort samen met zijn vaste MC Elton Jonathan want voor de editie van 7 mei staat namelijk een exclusive 3 hours set op de planning waarbij je weet dat de dikste urban en eclectische tracks voorbij komen. Naast de exclusieve set zullen verschillende (Live) artiesten aanwezig zijn om jouw zondag op het strand bigger te maken. soon to be confirmed!

Tickets
De allereerst early birds zijn vanaf 15 Maart verkrijgbaar voor slechts ? 10,-. Wees er snel bij want er zijn maar 100 earlybirds beschikbaar! Tickets zijn verkijgbaar via deze link: http://bit.ly/2ng7zH9
Share |