RUSH herrijst voor een eenmalig feest tijdens het Paasweekend

Op zaterdag 15 april 2017 vindt Rush-the resurrection plaats in De Marktkantine in Amsterdam. Een reunie voor mensen die er toen bij waren en de herkansing voor hen die deze wederopstanding willen meemaken. RUSH-the resurrection is een groot feest in De Marktkantine in 2 zalen met vertrouwde RUSH-ingredi?nten.

In de theaterzaal zullen o.a. de dj's Sven & Tettero, Roog en Victor Coral &
Brian S. optreden.

Ondersteund door JC Nickie Nicole en haar discipelen. In de 2e zaal zal de "urban hiphop kant" van Rush vertegenwoordigd worden met The Flexican, dj Cream, Darling 10 en Dennis Branko. Madd Son is de Master of Ceremonies.

RUSH was DE clubavond begin dit millennium.
Rush was wekelijks, elke donderdagavond, in de Amsterdamse Escape, voor 1500 2000 bezoekers. Rush was in de jaren 2001 tot 2005 wekelijks in Amsterdam; daarna (tot 2009) ook in Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leeuwarden, Tilburg. Rush bracht een nieuwe mix publiek samen van housers, studenten en fashionvictims.

Rush is het acroniem voor Raw Urban Sexy House: zorgvuldig gekozen woorden; nog voordat anderen er met deze termen van door gingen.

Rush betekende de doorbraak naar nieuwe bezoekersgroepen en zorgde voor de "Rushification" van een nieuwe generatie clubbers. Rush werd de standaard voor nieuwe house feesten in Amsterdam en Nederland. Rush is een van de bekendste house-brands (?) van Nederland.

Rush: veel ge?miteerd; nooit ge?venaard.

Rush ? the resurrection
Zaterdag 15 april 201721:00 uur tot 05:00 uurDe Marktkantinedemarktkantine.?nl
line-up:
Brian SCreamDarling 10Dennis BrankoROOGSvenTetteroThe FlexicanVictor CoralMC: Madd SonMC: Nickie Nicole
Tickets via: Ticketscript
Share |