43 nieuwe namen voor Pinkpop

De programmering van Pinkpop is nagenoeg compleet. Tijdens de Pinkpoppresentatie in Paradiso zijn 43 nieuwe namen bekendgemaakt. Onder meer Imagine Dragons, Live, Kensington, Broederliefde en Guus Meeuwis zijn toegevoegd aan de line-up.

Van de geplande 56 acts zijn er momenteel 49 aangekondigd. De ontbrekende zeven namen worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Justin Bieber is de headliner op zaterdag, voor de zondag is dat Green Day, en de laatste dag is Kings of Leon de headliner.

De kaartverkoop voor de 48ste editie van Pinkpop begint aanstaande zaterdag 11 maart 2017 om 10.00 uur via Ticketmaster, de Primera winkels en de bekende Limburgse verkoopadressen. De offici?le prijs voor een weekendkaart (3 dagen incl. camping) is ? 195,- en voor een dagkaart ? 95,-, beide inclusief ? 5,- servicekosten.

Pinkpop duurt van 3 tot en met 5 juni en vindt plaats op evenemententerrein Megaland in de gemeente Landgraaf. Sinds 1990 staat Pinkpop in het Groot Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival.Bron: Entertainment Business
Share |