Crossnaders tekent bij Spinnin' Records

Nederlandse dance act Crossnaders heeft een contract getekend bij Spinnin' Records. Het Brabantse trio bracht al verscheidene platen uit, en komt 17 maart met zijn eerste release onder deze platendeal, een samenwerking met de wereldberoemde Amerikaanse producer KSHMR, getiteld 'Back To Me'.

Crossnaders is met een opmerkelijke carri?re bezig. Het drietal, bestaande uit Phillip Wessels, Shane Muller en Bob Sandee uit Roosendaal/Breda, produceerde al verscheidene platen, zowel solo als gezamenlijk. Vorig jaar verschenen de eerste tracks onder de naam Crossnaders, waaronder een samenwerking met de Amerikaanse band Breathe Carolina, een plaat die ruim 4,5 miljoen Spotify streams scoorde.

Het leverde Crossnaders internationale faam, gevolgd door optredens op grote buitenlandse podia, waaronder het Ultra Music Festival in Zuid-Korea.

De volgende mijlpaal is een platendeal met Spinnin' Records, waar Crossnaders op 17 maart de nieuwe single 'Back To Me' uitbrengt, een samenwerking met vermaard Amerikaans producer KSHMR en zangeres Micky Blue uit New York.

"Om opgepikt te worden door het grootste dance label is voor ons een droom die uitkomt, en niet iedereen gegeven. We voelen ons vereerd om onderdeel te zijn van zo'n ongelofelijk uitgebreide familie en geloven oprecht dat dit een geweldige nieuwe stap in onze muzikale reis zal worden." - Crossnaders
Share |