Grotesque Music Night in Warehouse Elementenstraat verplaatst naar 17 juni

Het is niemand onopgemerkt gebleven.. Het trance genre trekt weer aan en om die reden lijken ook de trance feesten als paddenstoelen uit de grond te schieten.. Zeker in de maand April.. Met zo'n groot aanbod aan trance feesten in april, kan de organisatie niet garant staan voor een Grotesque productie die het publiek gewend is. Vandaar dat Grotesque Music Night in de Warehouse Elementenstraat opschuift naar zaterdag 17 juni, en tevens een gloednieuwe line-up krijgt!

Alex M.O.R.P.H. ? Coming Soon ? Arctic Moon ? Artento Divini ? Marc den Heijer
Op zaterdag 17 juni staat de muziek centraal. Met lange sets van minimaal 1,5 uur per DJ, zal het trance publiek losgaan op namen als [artist532], Coming Soon, Arctic Moon, Artento Divini, Marc den Heijer en meer. In de industri?le setting van Warehouse Elementenstraat zal Grotesque een ode brengen aan dat oldskool, underground gevoel.

Ticket info
Mensen die al een ticket voor de Grotesque Music Night hadden, kunnen met hetzelfde ticket naar het evenement op 17 juni. Mensen die hun ticket graag willen retourneren, wordt gevraagd dit v??r 30 maart te doen. Stuur een email met de barcode op naar info@ptevents.nl Wie het liefst dat weekend in April uit wilt gaan, wordt uitgenodigd met hun bestaande ticket op vrijdag 21 april naar Roger Sanchez 'Undr The Radr' Night te komen, ook in de Warehouse Elementenstraat, informatie hierover vind je op [url=www.rogersanchezpresents.com]rogersanchezpresents.com[url]
Tickets zijn hier verkrijgbaar. Voor meer info, check de website: [url=https://ptevents.nl]ptevents.nl[url].

Grotesque Music Night ? Warehouse edition
Datum: Zaterdag 17 juni 2017 Tijd: 21.00 ? 05.00Leeftijd: 18+Locatie: Warehouse Elementenstraat ? Amsterdam
Share |