Hardshock Festival Trailer, Anthem + CD Release

Op zaterdag 15 april (Paasweekend) is het alweer tijd voor de zesde festivaleditie van het hardste hardcorefestival van nu; Hardshock Festival! Naast de dikste line-up release ooit komt de organisatie nu ook naar buiten met de official trailer, informatie, een preview van het anthem ?n een update over de nieuwe CD!

Official Trailer + Anthem Preview
Check hier de offici?le trailer van Hardshock Festival en kom alvast gruwelijk hard in de stemming voor h?t hardste en dikste hardcore festival van nu; Hardshock Festival. In de trailer zit ook een moddervette preview verwerkt van het offici?le anthem die dit jaar gemaakt is door niemand minder dan D-Passion.2CD Compilatie mixed by Igneon System & Sjammienators
Heb jij hem al besteld? De gloednieuwe 2017-compilatie CD van Hardshock Festival 2017 wordt op 13 maart officieel gereleased! Voor iedereen die hem als eerste in huis wilt hebben is er een speciale pre-order mogelijkheid. Voor slechts ?15,- kan jij deze compilatie, gemixt door Igneon System (CD1) en Sjammienators (CD2), al in huis hebben. Wacht dus niet langer en pre-order hem nu! Check hardshockmerchandise.?com!

Gloednieuwe Promomixen
Voor iedereen die de weg naar Soundcloud weet te vinden is goed nieuws. Onder andere Radium, Lady Dammage, Spitnoise, The Anunnaki en Tripped hebben namelijk speciaal voor alle Hardshock liefhebbers een dikke promomix weten te fabriceren. Of er nog meer promomixen online komen? Natuurlijk! Volg ons op soundcloud.?com/hardshock en luister ze nu!

Hardshock @ Spotify
Het houdt niet op met het goede nieuws! Hardshock Festival heeft nu namelijk ook een officieel Spotify account waar jij 24/7 de beste en tofste tracks en playlists kunt beluisteren die wij speciaal voor de liefhebbers hebben samengesteld. Volg via deze link open.?spotify.?com/user/hardshockfestival en spread the word!


Volledige line-up2017
Hardshock Festival heeft dit jaar de dikste en meest exclusieve line-up ooit! Met maar liefst 125 artiesten verdeeld over 7 area's, hostingpartners als Hardcore Italia, The Third Movement ?n PRSPCT, mag jij als hardcore liefhebber dit festival op het Almere Strand ?cht niet missen! Check hem nu op hardshockfestival.?com/line-up!

Ticketverkoop
Heb je nog geen tickets? Wacht dan niet langer en scoor je tickets NU! Regular tickets voor Hardshock Festival zijn te koop op hardshockfestival.?com en kosten ?49,50 (ex. Fee). Heb je nog geen tickets en ook nog geen vervoer? Boek dan nu een combi (bus)ticket voor Hardshock Festival op party-vervoer.?nl. Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2017 is 16 jaar.

Merchandise
Ben jij een echte Hardcore liefhebber? Dan mag jij de Hardshock merchandise niet missen! Check NU de Hardshock webshop en bestel je items vandaag nog op hardshockmerchandise.?com!

General Info:
Hardshock Festival Zaterdag 15 April 2017 (Paasweekend) Almere Strand, Almere Adres: IJmeerdijk 1, Almere 11:00 - 23:00 hrs Leeftijd: 16+ (ID verplicht) Genre: 100% Hardcore & Harder
Share |