We maken het Bont

Confetti, vlaggetjes, opblaaskrokodillen, roltoeters & strandballen zijn de hoofdingredi?nten van het nieuwe "Feel Good" dance event: BONT. De allereerste editie is op 17 maart in P79, Den Bosch!

Na een zeer succesvolle podcast serie met (inter)nationale artiesten als Wally Lopez [ES], Tapesh [DE], Rich Pinder [UK] e.v.a. werd het hoog tijd om het ?cht BONT te maken. Verwacht een kleurrijk lichtpuntje in de donkere maanden gecombineerd met de lekkerste Tech House, Techno, House, Disco & Deep House.

Niemand minder dan ROOG trakteert de beroemde Bossche kelder op de meest dansbare beats. Al jarenlang is ROOG een begrip en heeft door de jaren heen het publiek versteld laten staan van zijn 4-deck performances en naadloze vermenging van verschillende stijlen House. Dit House-icoon heeft inmiddels alle grote clubs & festivals op z'n naam staan: Extrema Outdoor, Pacha Festival, Hed Kandi en ga zo maar door. Nu zal hij op 17 maart zijn muzikale kunsten gaan vertonen op "de allereerste editie" BONT. ROOG wordt bijgestaan door de uiterst gedreven Gerbert die een thuiswedstrijd speelt. Deze snel groeiende DJ/Producer is nog maar net een jaar bezig maar krijgt nu al support van o.a. Sander Kleinenberg, Martin Ikin, ROOG, Dennis Quin en heeft ondertussen verschillende platencontracten getekend bij labels als Eight0Eight Records, Roush Label & Spira Music. Gerbert warmt de avond op met Deep- & Tech House maar vooral met moddervette eigen producties.

De avond wordt memorabel afgesloten door 'VanVeelen'. De man achter 'VanVeelen' is al met vele grote festivals bekend, eerder stond hij op 7th Sunday, Daydream Festival, Weekend Magnifiek maar ook op het "Bossche" Losjes. 'VanVeelen' maakt zijn debuut in P79. Verwacht een spetterend optreden gevuld met energieke platen die in de late uurtjes doorknallen; lekker dansen dus!

Daarnaast wordt wekelijks vanuit de hele wereld de zogenoemde BONTcast, die verzorgd wordt door de cr?me de la cr?me van de industrie, duizenden malen beluisterd. En van daaruit ontstond ook de vraag: "Wanneer is de eerste editie van BONT!?" Tickets zijn verkrijgbaar via bontevent.?com
Share |