De terugkeer van Inversion samen met NeurofunkGrid

Op 25 maart is Inversion terug voor een spectaculaire tweede editie! Het hardste drum and bass feest van Amstelveen en omstreken neemt dit keer hun vrienden van NeurofunkGrid mee om P60 op z'n kop te zetten. Na een succesvolle eerste editie kon een tweede editie niet lang uitblijven en daarom zijn ze terug, groter en harder dan ooit tevoren!

Inversion klinkt misschien nog niet zo bekend in de oren, maar is langzamerhand een belangrijke speler in de drum and bass scene aan het worden. De samenwerking met NeurofunkGrid komt als geroepen. Het label is welbekend van hun Youtube-kanaal met bijna 100.000 subscribers en deed inmiddels meer dan 2000 releases. De line up spreekt dan ook voor zich, want met de snoeiharde beats van The Clamps, de gruwelijke draai skills van Volatile Cycle en de spectaculaire party vibes van Signs staat deze editie weer garant voor een ongelofelijke goede dansavond.

Het NeurofunkGrid label werd bekend door meerdere gigantische releases en door de wekelijkse toevoer van de hardste drum and bass op hun Youtube-kanaal. Vorig jaar heeft NeurofunkGrid hun eigen stage gehost op het Let It Roll festival en dit jaar touren ze heel de wereld over met evenementen in onder andere Frankrijk, Spanje, Brazili?, Duitsland en Tsjechi?!

Inversion heeft inmiddels laten zien wat slopen betekent. De vorige editie werd P60 succesvol bestormd en zonder pardon overgenomen. Nu zijn ze terug met versterking! De echte liefhebber kan hier absoluut niet ontbreken, believe the hype!

Line-up
NeurofunkGridAkov CruK ImpakShyun Signs The Clamps Volatile Cycle MC: Innate Chill Area
gehost door Inversion EventsBlacxxEntahEzk!moRoninTwilight State
Share |