Sugarfactory start met eigen clubavonden

Sugarfactory slaat de komende periode een nieuwe weg in door voor het eerst in twee jaar een aantal compleet eigen clubavonden neer te gaan zetten. Verwacht een nieuwe avond met de kwaliteit die je van de Sugarfactory gewend bent, maar dan volledig zelf geprogrammeerd. De sound die tijdens deze nieuwe avonden de boventoon gaat voeren is kwalitatieve house en techno met invloeden van warme disco, funk en jazz uit Chicago en Detroit.

Chicago House pionier A Guy Called Gerald
Zaterdag 4 maart start Sugarfactory met de eerste eigen clubavond met niemand minder dan levende legende A Guy Called Gerald. A guy called Gerald was een pionier in het samenvoegen van Chicago House en Detroit Techno. Zijn open minded visie en diverse stijl hebben een ontzettend grote invloed gehad op de wereldwijde dance scene. Deze acid house pionier staat 4 maart garant voor een oldschool set zoals alleen hij dat kan neerzetten. We zijn dan ook heel erg blij om samen met hem en lokale dj's William Kouam Djoko en Khalil deze nieuwe weg in te slaan.

House legende Marshall Jefferson
Er is maar ??n echt house anthem en dat is natuurlijk Move Your Body van Chicago house legende Marshall Jefferson. Jeffersons stijl is diep en melodisch: hij gebruikt zware pianorifs en groots klinkende strijkarrangementen en zet hiermee de perfecte oldschool set neer. Geheel passend bij zijn melodieuze sound zijn de Amsterdamse Awanto 3 (Dekmantel, Rush Hour) en Rebelle. Met deze programmering verwacht Sugarfactory op zaterdag 1 april een avond neer te zetten waar classic house, Chicago house en deep house naadloos in elkaar overvloeien.

De voorverkoop voor de eerste nieuwe avond is gestart: tickets voor A Guy Called Gerald zijn hier te verkrijgen. Tickets voor de tweede avond met Marshall Jefferson zijn vanaf 8 maart hier verkrijgbaar. Voor meer info en andere events: sugarfactory.?nl
Share |