Opening ClubCulture_ Rotterdam

Wij hebben gemerkt dat er wat verdeeldheid is ontstaan in de Rotterdamse nightlife scene. Met ClubCulture willen wij weer mensen bij elkaar brengen en zo een hechte community voor creatieven cre?ren.

ClubCulture gaat de veelzijdigheid en creativiteit van het lokale, elektronische muziek gerelateerde, nachtleven verkennen. Dit gaan we doen door het organiseren van evenementen die de clubcultuur vanuit verschillende kunstvormen (en genres) zal belichten. Naast verschillende Dj's, kan je verder visual arts verwachten, maar ook documentaires, foto's en exposities van record sleeves en flyers.

Onze eerste editie zal plaatsvinden in Rotterdam op zaterdag 18 maart in de Fruitvis, gelegen aan de Marconistraat 43. De locatie is nu nog geheim om het spannend te houden. Aan de hand van zes foto's maken we de locatie naar aanloop van de week bekend op onze social media platformen, die het publiek dan ook zeker in de gaten moeten houden.

Artiesten die al bevestigd zijn voor onze expositie: Patrick Marsman (Pinkman/ Charlois), Boris Bunnik (Conforce/Transcendent), Paul du Lac (Bio Rythm), Feline Schoofs (Fotografe i-D VICE), Nao Sakamoto (visual artist). Meer namen volgen snel.
Share |