Club Déjàvu moet weekend op slot wegens organisatorische chaos

Club D?j?vu in Dinxperlo mag aankomend weekend niet open op laste van gemeente Aalten. De uitgaansgelegenheid krijgt de straf opgelegd na het overtreden van diverse voorschriften.

"Na een tumultueus verlopen opening is al een ernstige waarschuwing afgegeven", zo laat de gemeente aan REGIO8 weten. "Bij volgende controles, waaronder afgelopen zaterdag 25 februari, is geconstateerd dat diverse voorschriften werden overtreden, waardoor de openbare orde en veiligheid in het geding komt." Afgelopen zaterdag is er bij de controle geconstateerd dat er een ernstig tekort was aan beveiligers.

De club krijgt van de gemeente voor die overtredingen een straf opgelegd. "De bestuurlijke sanctie die door de burgemeester is opgelegd, houdt in dat D?j?vu aankomend weekend gesloten blijft", aldus de gemeente. De directie van Club D?j?vu krijgt van de gemeente wel een tweede kans. "Zij krijgt gelegenheid om de organisatie te verbeteren, zodat aan alle vergunningsvoorschriften wordt voldaan en daarmee de openbare orde en veiligheid gewaarborgd is."Bron: Regio8
Share |