Nederlands DJ Tony Junior op zoek naar talent

Nederlands dj Tony Junior komt met een nieuw platform waarbij bekende artiesten en opkomend talent hun verhaal kunnen vertellen en skills laten zien. Dit brengt hij samen met een unieke serie vlogs onder de titel House Of Fame. De premiere hiervan is aanstaande zaterdag 4 maart tijdens de Dancefair in Utrecht.

Tony Junior is inmiddels een berucht cultfiguur in de dance. De Utrechtse dj scoorde talloze festivalhits, deed collabs met artiesten als Ti?sto, Steve Aoki en Mr. Polska, schitterde in de RTL 4 reality serie 'Toni & Tony' en trekt regelmatig de aandacht met zijn opvallende vlogs.

Met dit succes in gedachten is de House Of Fame ontstaan. Via dit concept wil Tony op zoek gaan naar nieuwe talenten, niet met een wedstrijd of verkiezing, maar simpelweg door zoveel mogelijk dj's een eerlijke kans te geven.

Om te beginnen moet elke dj een eigen track uploaden. Vervolgens krijgt hij/zij 15 minuten de tijd om zijn/haar skills te tonen voor publiek. Dit wordt vervolgens uitgezonden op Tony's YouTube kanaal. Naast talenten komen ook gevestigde namen voorbij in de House Of Fame om hun verhaal te vertellen.

Ik ben blij dat ik eindelijk m'n nieuwe show House Of Fame kan presenteren! Het idee zat al een tijdje in mijn hoofd en nu is het eindelijk klaar. House Of Fame is een show waarbij bekende artiesten en opkomend talent hun verhaal kunnen vertellen en hun skills kunnen laten zien. De premiere is te zien op de Dancefair, en daarna is het te volgen op mijn YouTube kanaal (TonyJuniorTV).?? - Tony Junior

House Of Fame premiere
House Of Fame beleeft komend weekend zijn premiere op de Dancefair in Utrecht, van 15.30 tot 17.30 uur in Area 15, Jaarbeurs. Dit zal plaatsvinden voor publiek en vervolgens worden gedeeld op Tony's YouTube kanaal.

Aanstormende talenten kunnen zich inschrijven via deze link: tonyjuniorworld.?com
Share |