Dancefair/Muziekfair

Aankomend weekend vindt Dancefair/Musicfair plaats in Utrecht. Check alle informatie die je nodig hebt in dit bericht. The Network: 1-op-1 met artiesten en industry professionals E?n van de meest populaire areas op Dancefair/Musicfair is 'The Network'. Logisch, aangezien je hier 1-op-1 sessies kan houden met industry pro's en artiesten. Dit jaar zijn onder andere Blasterjaxx, Joey Dale, ROOG, Dennis Quin en Genairo Nvilla van de partij. Maar ook industry professionals van organisaties zoals Cloud 9 Music, Supreme Agency, Fusion Records en Topbillin' zijn aanwezig om jouw dringende vragen persoonlijk te beantwoorden. Be there!

The Network is powered by Proshare.audio
De Demodrop: Begin je carri?re op Dancefair/Musicfair Yo producer, ben je klaar voor de Demodrop? De Demodrop is een unieke kans om je tracks face-to-face aan de grootste labels te laten horen. In dit filmpje wordt uitgelegd hoe het werkt, zeker even checken dus!

The Demodrop is powered by FL Studio

Check alle demodrop labels
Expo floormap: Check eindelijk, de expo plattegrond is er! Maar liefst 6000m2 aan beursvloer met ruim 200 merken maken de expo een walhalla voor elke music maker. Check de beursvloer plattegrond om te kijken welke importeurs en welke merken er staan en w??r!

Check de expo plattegrond
Naast een programma vol productiemasterclasses van topartiesten wordt er ook aan de music business uitgebreid aandacht besteedt. Zo keert dit jaar DDJF terug op Dancefair/Musicfair in hun eigen zaal waarbij de muziekbusiness uitgebreid behandeld gaat worden. Zo zal het bijvoorbeeld gaan over je loopbaan een impuls geven, hoe je je zakelijke team samenstelt en kun je vragen stellen aan de ouders van superstar-DJ's zoals Hardwell en Martin Garrix!

Check programma
Giel Beelen host eigen podium
Giel Beelen en Dancefair/Musicfair zijn de perfect match. Daarom zijn we ontzettend trots hem op beide dagen ter verwelkomen. Vanaf een eigen podium zal hij nieuw muzikaal talent in de Musicfair area een kans geven zich te profileren ?n zal hij workshops hosten. Daarnaast doet hij op zondag live vanuit Dancefair zijn radioshow van 19:00 tot 22:00.

Fangage: De toekomst voor artiesten
W?t een concept; alles waar je als artiest zijnde behoefte aan hebt plus features waarvan je niet eens wist dat je ze mist. Fangage belooft h?t portal te worden voor artiesten en partijen om te connecten met- en data te verzamelen van hun fanbase. Maar ook kun je er bijvoorbeeld je demo's laten horen aan labels waarbij je cue points kan instellen waar ze echt even naar moeten luisteren. Namen als Sam Feldt, Dannic en Frequencerz zijn al overstag. Neem dus zeker de tijd om Fangage te checken!

Check fangage
Proshare.audio: de nieuwe manier om demo's te sturen. Je track is af; ga je voor het grote label waarbij er veel concurrentie is of kies je voor het kleinere label met meer kans op een release? Proshare.audio geeft producers een interactieve match functie om dit op te lossen en hulpmiddelen om precies te zien wat er met demo's gebeurt. Zo krijg je bijvoorbeeld real time notificaties, professionele feedback en een nauwkeurig beeld van de daadwerkelijk beluisterde fragmenten per demo track. Super handig dus om precies te kunnen zien of en hoe je demo beluisterd is. Daarnaast kan je ook gebruik maken van een online mastering service!
Share |