E-Sports-samenwerking tussen Hardwell en eMense

Hardwell en eMense hebben de handen ineen geslagen voor de lancering van een speciaal Hardwell-kanaal op Twitch. Voorafgaand aan de finale van de Intel Extreme Masters Katowice World Championship wordt het kanaal gelanceerd.

eMense, de grootste eSportsorganisatie van de Benelux, en Hardwell hebben vandaag bekendgemaakt een samenwerking te starten om dance-muziek en gaming dichter tot elkaar te brengen. De Nederlandse dj zal op 5 maart de finale van het internationaal eSports-event Intel Extreme Masters World Championship in Katowice openen. Hier zal Hardwell ook zijn nieuwe social video channel op Twitch lanceren: twitch.tv/hardwell.

Hardwell: "Als groot gamefanaat ben ik erg blij om Katowice te bezoeken. En ik kan natuurlijk niet wachten om live te gaan met mijn eigen Twitch-kanaal om het allemaal met mijn fans te delen." Jaap Visser, managing director van eMense Group: "We zien dat gaming en EDM hand-in-hand gaan, en zijn blij dat wij deze synergie kunnen bevorderen met Hardwell. Zijn optreden op het Intel Extreme Masters World Championship in Katowice zal het begin zijn van een vruchtbare samenwerking,"

Het Intel Extreme Masters World Championship in Katowice is een van de grootste eSports-toernooien ter wereld, waar professionele gamers het in een stadion tegen elkaar opnemen in populaire games als League of Legends en Counter Strike. Fans komen van overal ter wereld naar Polen om de wedstrijden te aanschouwen: vorig jaar trok het evenement 113.000 bezoekers en liep het aantal gelijktijdige kijkers op tot 2 miljoen. De profgamers spelen in totaal om 650.000 dollar prijzengeld.
Share |