Dit is de line-up voor Evasion

Evasion keert terug naar Utrecht en pakt flink uit! Het RAW Hardstyle club concept haalt op 13 mei o.a. Rebelion, Phuture Noize, D-Sturb en RVAGE naar Club Stairway om het clubseizoen keihard af te sluiten! Bereid je voor op een hele dikke editie van Evasion met de volledige line-up. Brace yourself for The RAW Offensive!

Met twee zeer succesvolle edities in het verleden is Evasion h?t RAW Hardstyle club concept van de Utrechtse binnenstad. In het verleden hebben onder andere Act of Rage en Sub Sonik al eens in de Domstad gestaan. Voor de derde editie van Evasion besluit D-Sense Events flink uit te pakken en haalt het Schotse RAW Hardstyle duo Rebelion naar Utrecht. Op een line-up met grote namen mogen uiteraard Phuture Noize en D-Sturb niet ontbreken. Al eerder stond D-Sturb op Evasion en brak hij Club Stairway volledig af! De line-up wordt afgemaakt met de talenten die in de toekomst nog veel in de Hardstyle scene zullen betekenen waaronder RVAGE, Chemical Soldiers en Nemesis.

Line-up
Chemical SoldiersD-SturbNemesisPhuture NoizeRVAGERebelion MC: Omen
Tickets voor maar ?15,-!
De Early Offensive Tickets waren in no-time uitverkocht, maar geen paniek als je nog geen ticket hebt. Een Regular Offensive Ticket heb je namelijk al voor maar ?15,- (ex. ?1,- servicekosten). Wacht niet te lang en verzeker jezelf nu al van een ticket voor Evasion - The RAW Offensive. Tickets haal je via dsense-events.?com.
Share |