Nazomeren Festival 2017 maakt complete line-up bekend

Save the best for last! Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen af. We rekenen voor deze jubileum editie op net zo'n geweldige en zonovergoten dag als in 2016.

Complete line-up: 4 stages met 31 artiesten
De eerste namen waren al bekend en nu kan de organisatie ook met trots de complete line-up aankondigen. De line-up voor de vijfde editie bevat alle populaire stromingen uit het Groningse nachtleven. Liefhebbers van house, Tech house, techno, disco, hiphop & urban komen 12 uur lang aan hun trekken verspreid over vier verschillende stages.

Absolute publiekslievelingen op de open air stage zijn het populaire Zwitserse dj duo Adriatique bekend van het Diynamic Music label en niet te vergeten Benny Rodrigues en De Sluwe Vos!

De Britse techno-legende Dave Clarke zal zijn opwachting maken in de Techno-tent samen met o.a. Cari Lekebusch & The Advent & Industrialyzer.

De Happy Feelings stage is de plek voor de lekkerste 90's & 00's, disco en house classics!

Nieuw dit jaar op Nazomeren Festival is de Vunzige Deuntjes stage. Verwacht de beste dancehall, R&B en hiphop uit de nineties en zero's, maar ook alle nieuwe muziek die daarop ge?nspireerd is.

Open airANOTRAdriatique Benny RodriguesDe Sluwe VosRoute 94 Supermarch?Tapesh TechnoCari Lekebusch Cassio Dave Clarke Juan SanchezMirella KroesThe Advent Live: EgbertLive: Industrialyzer Vunzige DeuntjesAbstractBIGGIFanoJack JamesonLee MillahSlickWaxFiendHappy FeelingsAlamaisonHouse of SunLo Andela & Tom CaronMikey BiemansMilan UngerSunnyThe Happy FeelingsVriendje van FerrySoundsystem: Pablo Discobar
Ook buiten het muzikale programma zorgt Nazomeren festival voor genoeg vertier met o.a. de lekkerste foodtrucks, attracties & een festivalmarkt.

Start Early Bird verkoop
Niet op tijd geweest met scoren van een Super Early Bird ticket? Maandag 27 februari om 19:00 start de Early Bird verkoop. Een Early bird tickets kost slechts ? 29,- (ex fee) en zijn te koop op nazomerenfestival.?nl

Festivalterrein Roodehaan
Nazomeren Festival keert dit jaar terug op haar inmiddels vaste plek: festivalterrein Roodehaan gelegen aan de oostkant van de stad Groningen De locatie is makkelijk bereikbaar, zowel met de fiets als met de pendelbus vanaf Groningen CS.
Share |