De Leukste feestjes met een dresscode in maart!

Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.?nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscodes. Zin om een keer in een speciale outfit naar een feestje te gaan? Bekijk dan hier de leukste feesten van maart 2017:

Donderdag 3 maart 2017 - Vunzige Deuntjes Pyjama party
Stel je voor: het is donderdagavond 2 maart en je ploft na een dag hard werken neer op de bank. Je hebt wel zin om die avond lekker te dansen, maar geen zin om je weer helemaal op te tutten. Dan is Vunzige Deuntjes[/url] Pyjama party het feest waar je heen moet gaan. Vunzige deuntjes is inmiddels een bekende organisatie met haar populaire edities vol dansbare, gekke muziek. Ook in maart hebben zij weer meerdere edities gepland staan, maar dit keer net even anders. Donderdag 2 maart kun je namelijk op je gemak in je favoriete pyjama een dansje wagen op vunzige deuntjes. In de Gebroeders Nobel in Leiden kom je er namelijk niet in als je geen pyjama draagt. Dus kies een mooie pyjama uit, neem je slaapmuts mee en ga los op muziekstijlen als Afro, Garage, Drum & Bass, Dupstep en Grime.

Vrijdag 3 maart 2017 - KopjeK's Idioterie
Wanneer in het zuiden van Nederland na Carnaval de rust is teruggekeerd en alle bierglazen van de grond geraapt zijn, zet Groningen in discotheek De Kast de boel nog even op z'n kop. Voor iedereen die Carnaval gemist heeft of het zuiden gewoon te ver vindt, kan op 3 maart het feest hier nog even dunnetjes overdoen. KopjeK's Idioterie organiseert een idioten avond vol feest, bier, verkleedpartijen en confetti. De dresscode is: Carnaval, maar dan n?g gekker. Dus heb je een kapot kostuum? Een kostuum dat eigenlijk te lelijk is om te dragen? of kan je niet wachten om je zwembroek alvast aan te trekken? Mooi! Dit kan namelijk allemaal bij de KopjeK's idioterie Carnavals editie. Deze avond zal bestaan uit House, Techno, Deephouse, Techhouse en natuurlijk Disco, dus vergeet ook je mooiste dansschoenen niet mee te nemen.

Zaterdag 4 maart 2017 - Crazyland, Moulin Rouge
Als je aan opvallende dresscodes denkt, dan denk je natuurlijk meteen aan Crazyland. Ook in maart heeft Crazyland weer een heerlijk editie voor je klaar staan. Met de Moulin Rouge editie op 4 maart, wordt er op dresscode gebied weer veel van je gevraagd. Dit keer ben je vrij in welke materialen je aantrekt, maar de kleur rood en zwart zijn leidend. Daarnaast mag je outfit over de top zijn en een sexy uitstraling hebben. Voorbeelden zijn mooie korsetten, opvallende panty's en voor de mannen is enkel een blazer al voldoende. Ook dit keer geeft Crazyland haar editie weer in North Sea Venue in Zaandam. Met de verschillende soorten muziekstijlen en de geweldige aankleding en special effecten, zal er ook dit keer aan de verbeelding niets te kort komen.

Zaterdag 18 maart 2017 - Suit up for Ibiza
In partycentrum noabers in Hellendoorn zoeken ze in de koude winterdagen alvast de zomer op. Ieder jaar organiseert Tafelronde 175 een grandioos evenement voor het goede doel om geld op te halen voor een lokale stichting of organisatie. Dit jaar gaat de opbrengst naar Abba Child Care International. Om dit geld op te halen geven ze een groot themafeest genaamd: Suit up for Ibiza. De dresscode die hierbij hoort is: Ibiza Chic. Denk aan de hippie stijl, mooie bikini's, feestelijke zomerjurkjes of chique strandjurkjes. De mannen moeten denken aan linnen broek met een mooie witte blouse, of juist een feestelijke blouse. Ibiza Chic is een mooie mix tussen zomers en chique. Verder zijn bloemen een perfecte accessoire. Denk aan een bloemenkrans in het haar of bloemen verwerkt in je sieraden. Suit up for Ibiza op zaterdag 18 maart beloofd een stijlvolle, maar zomerse avond te worden.

Zaterdag 18 maart 2017 - Kris Kross
Is een zomers ibiza feestje nog iets te snel voor jou, dan kun je ook naar een feestje van Kris Kross in Amsterdam. Op Zaterdag 18 maart organiseert Kris Kross hier in de Warehouse Elementenstraat maarliefst een editie met 3 grote zalen. Muziekstijlen als R&B, Hip Hop, House, Classics en Trap zorgen voor een avond met muziek voor ieder wat wils. Deze avond staat in het teken van Back and White en dit is dan ook de dresscode. Voor vrouwen en de mannen is een zwarte broek in combinatie met een wit shirt de meest voor de handliggende optie. Mannen kunnen ook nog gaan voor een witte blouse om iets chiquer gekleed te gaan. Verder is de dresscode gewoon smart casual. Dus denk aan een gewone casual outfit, maar dan met iets meer stijl. Je gaat tenslotte naar een feestje.
Share |