Martin Garrix zet zich in voor SOS Kinderdorpen

Martin Garrix maakt vandaag bekend dat hij zich als vriend van de kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen in gaat zetten. Om de samenwerking af te trappen, bezocht hij een SOS kinderdorp in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Als vriend van, vindt 's werelds nummer ??n DJ het belangrijk om het werk van SOS Kinderdorpen te ondersteunen door aandacht te vragen en financieel bij te dragen. Martin Garrix: "Het is super om te zien hoe SOS Kinderdorpen een familiebasis cre?ert voor kinderen wereldwijd. Ik weet hoe belangrijk die basis is. Ik hoop dat ik SOS kan helpen dit mogelijk te maken voor heel veel meer kinderen."

Als onderdeel van de samenwerking met SOS Kinderdorpen, wil Martin Garrix anderen aanmoedigen om zich ook in te zetten voor de organisatie. "Mijn zusje en ik zijn opgegroeid met lieve en zorgzame ouders. We zijn heel erg close. Zij hebben een enorme rol gespeeld bij mijn succes, zeker omdat ik zo jong was toen mijn carri?re begon. Mijn familie was er altijd voor mij en hun onvoorwaardelijke steun betekent ontzettend veel voor mij. Ik vind het vreselijk om te zien dat zoveel kinderen wereldwijd niet de steun van een familie hebben', zegt de 20-jarige DJ/Producer. "Als vriend van SOS wil ik kinderen helpen en hopelijk nog meer mensen inspireren om betrokken te zijn bij deze organisatie".

Bezoek SOS programma's in Zuid-Afrika
Martin Garrix bezocht een SOS kinderdorp in Kaapstad. Daar kon hij zien wat een verschil de organisatie maakt voor kwetsbare kinderen. Kinderen die de ouderlijke zorg zijn verloren worden opgevangen in een SOS familie. In een familiehuis groeien de kinderen op met een SOS moeder en SOS Broertjes- en zusjes. Tot groot plezier van de SOS kinderen draaide Martin Garrix een korte set voor hen. Een onvergetelijk moment voor alle SOS families.

Een inspiratie voor jongeren wereldwijd
"Wij zijn zeer verheugd dat Martin Garrix onze nieuwe internationale SOS-vriend is', zegt Stephen Miller, nationaal directeur van SOS Kinderdorpen Zuid-Afrika. "Martin Garrix is de jongste nummer ??n DJ van de wereld ooit. Hij inspireert miljoenen jonge mensen wereldwijd om hun dromen te verwezenlijken waardoor hij als geen ander bij onze organisatie past."
Share |