Kraft viert Koningsnacht in Fluor

Na een geweldige en uitverkochte koningsnacht in 2016 keert Kraft terug naar Fluor in Amersfoort om de verjaardag van de koning te vieren. Op woensdag 26 april komen onder andere Patrice B?umel en Reinier Zonneveld langs om er wederom een legendarische nacht van te maken.

Tweede editie Kraft Koningsnacht
In 2016 vond de eerste editie van Kraft Koningsnacht plaats in de oude tandpastafabriek Fluor. Het feest van de Amersfoortse organisatie werd met veel enthousiasme ontvangen en zorgde voor een uitverkocht huis. Dit jaar keert Kraft terug voor de tweede editie met een mix van kwalitatieve house en Subtiele maar energieke techno.

Programma met bekende en lokale helden
Op het programma staan dit jaar vier artiesten. De meest in het oog springende naam is Patrice B?umel. De oude resident-dj van de illustere Trouw in Amsterdam staat wereldwijd bekend om zijn energierijke sets en producties. Naast B?umel staat Reinier Zonneveld op de line-up. De Nederlandse artiest bracht eind 2016 zijn eerste album uit en bestormde de dance-hitlijsten met diverse hoogstaande tracks.
Er is ook ruimte voor lokaal talent. De opkomende artiest Scott Franka maakt al muziek sinds zijn elfde, maar trad nog niet vaak op. Daar komt in 2017 verandering in met diverse boekingen en producties op de plank. Last but not least; Ink. Al jarenlang te bewonderen in Amersfoort en omstreken met als hoogtepunt een openingsset voor de befaamde Chris Liebing.

Kaartverkoop
Na een uitverkochte editie in 2016 wordt vroeg een ticket kopen dit jaar beloond. De kaartverkoop is begonnen met een beperkt aantal Early Bird tickets ? ?15. Na de Early Birds zal de prijs voor Kraft Koningsnacht omhoog gaan.

Kraft
Kraft zette zichzelf op de kaart in Amersfoort met het eerste Kraft Festival in 2013. Sindsdien organiseren zij jaarlijks een Oud & Nieuw feest en fameuze avonden in de oude Prodentfabriek die inmiddels is omgedoopt tot Fluor.
Share |