Dansfeest in De Boschvijver krijgt een internationaal tintje

Na een uitverkochte eerste editie zal op zaterdag 18 maart in De Boschvijver in Apeldoorn de tweede editie van Het Stadsfeest plaats vinden.

Naast onze populaire stadsgenoot, de internationaal bekende DJ Yves Eaux, zal niemand minder dan Paul Darey komen draaien. Hij zal exclusief voor dit feest vanuit Ibiza worden ingevlogen.

Darey is een van de hotste DJ's van het beroemde partyeiland. Jarenlang was hij een van de vaste gezichten van de mythische club Space. Daarnaast wordt hij iedere zomer geboekt in vrijwel alle topclubs op Ibiza, waaronder Pacha, Caf? Mambo, Privilege, El Divino, Bora Bora en Sankey's. In de wintermaanden vliegt hij de hele wereld over om overal de unieke Ibiza-sound ten gehore te brengen. Op zaterdag 18 maart is Apeldoorn aan de beurt.

'Het eerste stadsfeest was een enorm succes. We hebben echt alleen maar positieve reacties ontvangen. Men genoot van de fantastische muziek en de perfecte ambiance van de Boschvijver. Het is natuurlijk supergaaf dat Yves Eaux een stadsgenoot is. Via hem hebben we toegang tot de beste nationale en internationale artiesten. We hebben nu voor het eerst in Apeldoorn een feest met een top-DJ uit Ibiza! Daar zijn we natuurlijk apetrots op,' aldus Elise Teunissen van De Boschvijver.

Het Stadsfeest is verdeeld over twee zalen. Waar de eerder genoemde DJ's samen met Dansor, de enige vrouwelijke DJ van de avond, tekenen voor house en techno, zullen DJ Marco en Jazzper in de andere zaal de beste dance classics uit de 80's, 90's, 00's en 10's draaien. VJ Hans Bijloo zal de visuals verzorgen en fotograaf Henry Faber plaatst zijn beruchte Faber's Photobooth.

Het Stadsfeest begint om 22.00 uur en duurt tot 04.00 uur. Iedere bezoeker krijgt voor middernacht gratis een welkomstcocktail. De organisatie verwacht wel dat men zich aan de feestelijke dresscode houdt.

Kaarten kosten 15 Euro per stuk (excl. boekingsfee) en zijn online te verkrijgen op HetStadsfeest.?nl.
Share |