Don Diablo, Showtek, Lucas & Steve en Martin Garrix vallen in de prijzen tijdens SLAM! Awards

Op donderdag 23 februari zijn de SLAM! Awards 2017 uitgereikt op radiozender SLAM! De awards zijn vakprijzen gekozen door de dance-industrie zelf. Labels, eventorganisatoren, muziekredacties, producers en dj's stemden de afgelopen weken massaal op hun nummer ??n in de verschillende categorie?n.

Winnaars SLAM! Awards 2017
- Beste Nederlandse dj: Don Diablo
- Beste Nederlandse producer: Showtek
- Beste Nederlandse talent: Lucas & Steve
- Beste Nederlandse track van het afgelopen jaar: Martin Garrix & Bebe Rexha ? In the name of love.

Don Diablo
"Ik ben er super blij mee. Elke prijs is mooi, maar deze award komt door de stemmen van mijn collega's uit het vak en dat maakt het extra bijzonder. Ik ben natuurlijk al een tijdje bezig, maar ik heb niet veel prijzen gewonnen. Dat ik nu zoveel liefde krijg van het publiek en van mijn collega's is waanzinnig."

Showtek
"Muziek maken is een vorm van kunst en komt uit onze hart en ziel. Om daar erkenning voor te krijgen met deze prijs is een enorme eer. We zijn in de kern producers en daar kwam het draaien pas later bij, daarom zijn we oprecht mega blij met de SLAM! Award 'Best producer'."

Lucas & Steve
"Het is het grootste compliment dat je kan krijgen als de kenners uit de dance industrie je bestempelen als de talenten van het afgelopen jaar. We zijn super blij met alle support!"

Dutch Dance Days
Traditiegetrouw organiseert radiostation SLAM! in februari de Dutch Dance Days. SLAM! draait dan uitsluitend Nederlandse dancemuziek en brengt een ode aan de grondleggers van de Nederlandse dance, talenten van de toekomst en de helden van nu. De SLAM! Awards werden voor het tweede jaar uitgereikt als onderdeel van de Dutch Dance Days.
Share |