Paul Ritch vrijdag 3 maart in Café d'Anvers op sub_Merged

Het Schotse techno label staat inmiddels bekend om kwalitatieve techno evenementen in Nederland. In 2014 was de 'kick off' van dit vooruitstrevende techno label op Amsterdam Dance Event. Het label presenteerde een geweldige ADE sampler met grote artiesten die ervoor zorgde dat sub:Merged gelijk op de 'techno kaart' stond.

Op ADE werd het eerste evenement gehouden in de Westerunie met een immense line up. Dit feest werd later ook uitgeroepen toe het beste techno evenement van ADE 2014. Dit kon ook niet anders met 3 area's gevuld met de grootste namen en een uitzonderlijke lichtshow.

In de Lichtfabriek in Haarlem was er in 2016 een samenwerking met I Need Rythym en werd er wederom in 3 area's een kwalitatief programma aan techno dj's aangeboden.

Het label sub:Merged heeft als voornemen om wereldwijd ook kleinere 'club events' aan te bieden. Een 'club event' zal altijd bestaan uit 'nieuwe techno helden' gecombineerd met enorm grote namen. Voor de eerste editie kwam de fameuze club Caf? d'Anvers al snel in de kijker bij de organisatie.

Vrijdag 3 maart aanstaande is het dus zover en zal Caf? d'Anvers het Belgische debuut worden van sub:Merged. De line up van deze avond bestaat uit de helden Paul Ritch & Markantonio, die eigenlijk geen introductie nodig hebben. De oprichters van het label Medhat & Dekkstrum & Blanda zullen draaien samen met Steve Mulder & Charley Prince.
Share |