Zomerkriebels presenteert eerste namen

Met iets meer dan vier maanden te gaan voordat de gekte losbarst op het Zomerkriebels festivalterrein mogen wij met trots de eerste namen presenteren! Om te beginnen is het niemand minder dan Jay Hardway die de mainstage gaat afsluiten. Jay is wereldwijd bekend met eigen hits als "Electric Elephants" en collabs met de nr. 1 DJ van de wereld, Martin Garrix. Hij heeft op elk groot festival gedraaid en deze zomer staat hij op Kriebels! Naast Jay Hardway verwelkomt de mainstage ladies' favourite La Fuente. Al even populair bij de dames is Kris Kross Amsterdam, die met "SEX" al 350 miljoen Spotify-plays hebben gescoord en nu ook internationaal succes boeken. Losgaan is sowieso gegarandeerd!

Dit jaar verwelkomen we daarnaast voor het eerst hostingpartner Soixante Neuf: het urban event waar uitstraling meer zegt dan imago, waar sfeer boven reputatie staat en waar gezelligheid het allerbelangrijkste is! Soixante Neuf organiseert events in meer dan 5 verschillende landen en zorgt er altijd voor dat jij wordt voorzien van de beste artiesten van het moment. Op Kriebels presenteren ze het explosieve trio ChildsPlay, bekend van samenwerkingen met Chuckie en met hiphop-helden van SBMG tot MocroManiac. Ook Jayh Jawson, die met "Ik Leef" net een knaller van een album heeft uitgebracht, komt bij Soixante Neuf de vloer in vuur en vlam zetten.

Een andere nieuwkomer op Zomerkriebels is Latin Lovers. Met een eigen clubavond in de Winkel van Sinkel zijn zij bekend in de Domstad en dat resulteert altijd in een kolkende dansvloer. De ingredi?nten: sexy latinhouse, trommels, percussies en een heerlijke line-up! De eerste namen bij Latin Lovers zijn dan ook zeker geen onbekenden. Gregor Salto is de onbetwiste resident van het concept en natuurlijk ook op Kriebels aanwezig. Hij wordt bijgestaan door D-Rashid, die al jarenlang laat zien dat hij wel raad weet met een festival. Heerlijke drums, sexy vocalen en natuurlijk zijn kenmerkende sound zorgen ervoor dat stilstaan geen optie is!

Zijn de hardere stijlen meer jouw ding? Geen probleem! Zany presents inZanity is helemaal voor jou weggelegd. inZanity is het succesvolle freestyle concept van Zany en het staat voor feest, gekkigheid en vol gas rammen! Alles kan en alles mag: van polonaises tot sitdowns, van frikadellen naar classics. Natuurlijk is daarbij DJ Zany zelf van de partij. Hij is pionier, hardstyle guru, maar vooral een knotsgekke Brabander die altijd in is voor een feestje! En Zany neemt nog een oude rot in het vak mee: Mental Theo, die de hele wereld wist te veroveren met zijn roemruchtige happy hardcore sounds. Vandaag de dag is hij nog steeds heer en meester in de freestyle scene. Zin om een lekker potje te beuken en te feesten!?

Met vier verschillende stages en een breed aanbod aan muzikaal talent wordt het gegarandeerd feest op Zomerkriebels. Zoals jullie inmiddels wel van ons gewend zijn zorgen we ook voor allerlei randentertainment en natuurlijk een dikke show. Je hoeft jezelf geen moment te vervelen.

Heb je al zin om helemaal uit je dak te gaan op Zomerkriebels?
Deze dag wordt er weer een voor in de boeken, dus haal alvast je kaartje via kriebels.?nl voor maar ? 37,50!
Share |