DJ Snake op vrijdag 12 mei in AFAS Live Amsterdam

Op vrijdag 12 mei geeft de Franse producer DJ Snake een show in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 februari om 10:00 uur via ticketmaster.nl.

DJ Snake wordt gezien als een van de boegbeelden van de trapmuziek. De producer die wordt geboren als William Sami Etienne Grigahcine (1986)
combineert in zijn muziek trap met hiphop en dance. Zijn carri?re maakt een vliegende start wanneer hij in 2011 het album "Born this Way" van Lady Gaga produceert. Het album haalt een Grammy nominatie binnen voor Best Album of The Year. In 2013 breekt de Franse artiest internationaal door met zijn remixes voor verschillende artiesten. Turn Down For What feat. Lil Jon wordt een grote hit en later dat jaar remixt hij de nummers You Know You Like It van Aluna George en New Slaves van Kanye West. In 2015 groeit zijn populariteit en bekendheid nog meer wanneer het nummer Lean On uitkomt. De samenwerking met Major Lazer en M? wordt uitgeroepen tot een van de beste liedjes van 2015 en wint een Billboard Music Award in de categorie Top/Dance Electronic Song.

Afgelopen zomer bracht DJ Snake zijn eerste album Encore uit, waarop hij samenwerkt met onder ander meer Justin Bieber, Skrillex en Travis Scott. Alleen al de single en monsterhit Let Me Love You met Justin Bieber haalt vijf keer de platina status. Op dit album zijn ook nummers te vinden met artiesten van eigen bodem zoals de recente Ochocinco met Yellow Claw. Debuutplaat Encore heeft in Nederland de goud status behaald en is hard op weg naar platina. Een wapenfeit dat op vrijdag 12 mei gevierd mag worden met een eerste solo show in ons land, in AFAS Live, Amsterdam.
Share |