Madness zoals we gewend zijn_ World of Pleasure is terug

Op 3 juni barst de gekte weer los op World of Pleasure. Waar bezoekers de zomervakantie knallend inluiden in een wereld waar werkelijk alles mogelijk is. Dit jaar is er meer te beleven op het festivalterrein dan ooit tevoren. Zo staat het kleurrijke terrein bol van attracties en te gekke area's waar niets te gek is.

De Mad Mainstage staat garant voor succes met een programmering die focust op grote namen uit de House, Urban & Eclectic scene. Een uitbundige verzameling van DJ's en live acts maken de 3 area's onveilig en zorgen voor een onvergetelijke dag.

Deze editie maakt de organisatie meer plek op het terrein voor 'pleasure' elementen, zoals extreme attracties, uitbundige decoratie en entertainment wat feilloos aansluit op het concept. Een ding is zeker: bezoekers gaan naar huis met buikpijn van het lachen om de 30 Minutes of Madness, een schorre stem van het gillen in de extreme attracties en confetti in hun haren van de eindshow.

30 Minutes of Madness
30 minuten lang wordt er op 3 juni ?lles uit de kast getrokken tijdens de 30 Minutes of Madness. Op de Mainstage knalt een crazy mix met de dikste beats, gaan de beste artiesten volledig uit hun dak en worden letterlijk alle toeters, bellen en confetti op de bezoekers afgevuurd. Kortom: 30 minuten lang alle gekheid op een stokje.

Om alvast in de stemming te komen start World Of Pleasure op 24 februari met 30 Minutes of Ticket Madness. Van 19:00 tot 19:30 is het mogelijk om festivalkaartjes te bemachtigen voor maar ?10,-(!). Na deze 30 minuten Madness gaat de reguliere ticketprijs van ?19,50 in.
Share |