In Trance We Trust - Heroes

Na een uiterst succesvolle editie van In Trance We Trust tijdens het Amsterdam Dance Event keert Menno de Jong opnieuw terug naar onze hoofdstad, ditmaal met een nieuw concept: In Trance We Trust 'Heroes'.

Op zaterdag 25 maart zullen de WesterUnie en de WesterLiefde gezamenlijk het decor vormen voor dit fantastische nieuwe ITWT event. Al bijna twintig jaar staat ITWT garant voor kwaliteit en innovatie op het gebied van trance, waardoor elke editie ook veel internationale tranceliefhebbers weet aan te spreken. Met Menno de Jong z?lf als een van de absolute headliners zal dat tijdens ITWT Heroes ongetwijfeld opnieuw het geval zijn.

You ask, we deliver. In Trance We Trust Heroes brengt je een geweldige line-up die verdeeld zal zijn over twee verschillende podia. In de WesterUnie nemen de grootste trancehelden van dit moment achter de draaitafels plaats, terwijl in de aangrenzende WesterLiefde enkele legendarische trancenamen uit het verleden hun opwachting zullen maken. Het heden, vermengd met het verleden, waarmee ITWT Heroes het beste uit beide werelden neerzet om er weer een bijzondere trance-avond van te maken.

Tickets zijn vanaf nu te koop via intrancewetrust.?com.

Line-up
WesterunieAdam Ellis Greg Downey Menno de JongRex MundiSkylex Sneijder UCast Zyce WesterliefdeCor FijnemanJonas Steur Kris O'Neil Marc SimzMark Norman
Event info
Zaterdag 25 maart, 2017
21:00 - 05:00
WesterUnie & WesterLiefde
Kl?nneplein 4-6, Amsterdam
Share |