Lost frequencies dropt nieuwe single 'all or nothing' en toert met the chainsmokers

Lost Frequencies vlamt als geen ander. Het Belgische supertalent ontketende vandaag niet alleen een weergaloze plaat ('All Or Nothing'), maar toert deze zomer ook nog eens door Noord-Amerika met The Chainsmokers tijdens hun #MemoriesTour2017.

'All Or Nothing' is een typische Lost Frequencies-hit. De herkenbare vocalen, pakkende teksten en relaxte Deep House-vibes schitteren als water in de volle zon en maken de plaat onvoorstelbaar catchy. De vocalen zijn geleverd door de Finse singer-songwriter Axel Ehnstr?m, die in 2011 het publiek van het Eurovisie Songfestival op de banken kreeg.

Na tal van onvergetelijke shows op iconische festivals zoals Tomorrowland, Coachella en Lollapalooza trekt Lost Frequencies deze zomer door Noord-Amerika als special guest van The Chainsmokers tijdens hun nieuwe tour. De zogeheten Memories tour brengt de Belgische hitmachine tussen 26 mei en 10 juni naar arena's in Maryland, Ontario, Quebec, Massachusetts, Pennsylvania, Rhode Island en New York.

Lost Frequencies' eerste twee singles, 'Are You With Me' en 'Reality', werden beloond met goud, platina en meervoudig platina in tientallen landen en voerden 's werelds hotste hitlijsten aan, waaronder de UK Singles Chart. Met zijn eerste vier singles, waaronder dus ook 'Beautiful Life' en 'What Is Love 2016', scoorde Lost Frequencies bovendien een miljard streams op Spotify en YouTube.

Ook als dj heeft Lost Frequencies zich in korte tijd bij de wereldtop gevoegd. De jonge Belg staat dit jaar op de mainstage van Tomorrowland 2017 en host daar ook voor de tweede keer op rij zijn eigen podium: 'Lost Frequencies & Friends'.
Share |