Armada invites nodigt a state of trance artiesten uit voor legendarische open-dek pre-party

Trance-fans van over de hele wereld krijgen vandaag een voorproefje van A State Of Trance 800 Utrecht. De dertiende editie van 'Armada Invites' staat namelijk geheel in het teken van het grootste Trance-evenement ter wereld. 'Armada Invites: A State Of Trance, The Pre-Party' wordt live uitgezonden op Armada Musics Facebook-pagina en YouTube-kanaal, van 18.00 tot 23.00.

Bekijk Erick Morillo's liveset tijdens de tweede editie van 'Armada Invites'
Bekijk Armin van Buurens liveset tijdens de tweede editie van 'Armada Invites'

'Armada Invites' is een terugkerend evenement in Armada Musics eigen club, waarin de grootste namen en meest getalenteerde artiesten in de dancemuziek exclusieve showcases verzorgen. Alle edities zijn wereldwijd live te volgen middels een livestream via Facebook en YouTube. Tot dusver hebben grote artiesten als Erick Morillo, Armin van Buuren, Gareth Emery, Cedric Gervais, NERVO en Borgore al aan het roer van 'Armada Invites' gestaan.

Bij deze speciale editie van 'Armada Invites' ligt de nadruk op een open-deck line-up. Dit betekent dat artiesten gedurende het feest vrij zijn om alleen of samen met een ander achter de draaitafels te staan, waardoor de line-up vol zit met mystery guests. Omdat deze editie geldt als pre-party, betekent dit dat deze artiesten ook deel uitmaken van de line-up voor A State Of Trance 800 Utrecht op 18 februari.

De livestream van 'Armada Invites: A State Of Trance, The Pre-Party' start vanavond om 18 uur.
Share |