Outdoor festival gevoel

op 1 april 2017 presenteert Unbound Indoor Festival een nieuw fenomeen in Den Haag. Een overweldigende non-stop ervaring van begin tot eind. Bereid je voor op een dance-event vol visuele effecten, levende kunstwerken en een geweldige line-up die je binnentrekt in de wereld van Unbound Indoor Festival.

In zalencentrum De Opera in Den Haag - dat speciaal voor deze editie flink wordt aangepakt - worden twee area's gecre?erd met elk een capaciteit van ruim 2.300 personen.

Unbound Indoor Festival is een nieuwe speler in de dance- en eventindustrie. Een jong en ongebonden team, _alive and kicking_, met als doel de club scene naar een nieuw niveau te brengen. Unbound Indoor Festival brengt het epische gevoel van een outdoor festival naar een meer persoonlijke indoor ervaring.

White room
In de White Room komen alle kleuren van het spectrum samen. Wit is onbevlekt en puur. Het staat voor zuiverheid, kuisheid en belooft je een royale ervaring. Laat het licht van de White Room je gids zijn door de duisternis. De overweldigende show zal zelfs het laatste korreltje duisternis doen verbleken.

Infinite space
Stap in de leegte en doorkruis de zee?n van ruimte. Alles wat je in deze duisternis tegenkomt zal je zintuigen op de proef stellen. Je reist verder dan in je wildste fantasie.

Line-up
Benny RodriguesBilly the KitDani L. MebiusDannicFunkermanKim KaeyMightyfoolsNuno dos Santos Remy UngerSecret CinemaSick IndividualsSidney SamsonSpeakerheadzLive: Joop Junior
Share |