Click X Westerunie 10 years

In een jaar rijk aan feestgedruis ter ere van 10 jaar Click wordt de grote knaller zonder twijfel het dubbele verjaardagsfeest van voormalig thuisbasis Westerunie en Click samen. Beide maatgevers blikken terug op 10 jaar knallen. Op zaterdag 1 april gaan de deuren van een van Amsterdams stoerste locaties open voor een nacht van puur genot met de boezemvrienden Westerunie en Click.

Het was in de Westerunie waar veel van de meest legendarische Click edities zijn gehouden en van waaruit Click zich tot een vaste en maatgevende waarde in het uitgaansleven van Amsterdam, Nederland en daarbuiten heeft verankerd. Een waarde die zeker te danken is aan Westerunie. Een magistrale locatie die tot op de dag van vandaag staat voor onpretentieus topfeesten.

Onder dat imponerende dak van Westerunie kwam een groot deel van de absolute wereldtop aan bevriende artiesten samen. Internationale sterren stonden er hand in hand met de steevast warm onthaalde lokale Click familie en helden. Een waar clubhuis. Een plek voor gelijkgestemden. Een plek om tot de kleine uurtjes te dansen, sjansen, genieten, opladen en ontladen.

De motor achter deze feestvreugde is Click. Jarenlang waren de stoute winters voor het bruut industri?le Westerunie op het Amsterdamse Westergasterrein als thuisbasis van Click gereserveerd. Een warm hart dat nog altijd levenslustig klopt. Click en Westerunie staan beide voor 10 jaar de maat aangeven en sfeerbeheer zonder een enkel compromis te hoeven sluiten. Techno met een glimlach.

Op zaterdag 1 april een eerbetoon aan die goede oude thuisbasis Westerunie en het trouwe publiek dat daar al 10 jaar samenkomt. Verwacht een kolkende massa op het beste elektronische geluid anno 2017, extatisch pulserend op een rotsvast licht- en geluidsplan. Een nacht lang Click en Westerunie op hun ultieme kunnen.

Line up
Khen Ruede Hagelstein Stefano RichettaLive: 16 Bit Lolitas
Share |