Pleinvrees am Strand verkoop gestart

Een muzikale vrijhaven vol sportiviteit! Pleinvrees am Strand vindt op 3 juni plaats op Blijburg aan Zee. Een festival vol warme elektronische muziek gecombineerd met de eerste offici?le Pleinvrees Meerkamp ?n diverse watersportactiviteiten.

De stages worden geprogrammeerd met uiteenlopende elektronische muziek; de favorieten die we van Pleinvrees gewend zijn, gecombineerd met nieuwe en verrassende geluiden. De eerste namen van de line-up worden druppelsgewijs bekend gemaakt door de organisatie.

Sport en muziek hebben beiden een verbroederende werking. Er wordt dan ook uitgekeken naar een gelukzalige middag met blote voeten in het warme zand!

De festivalbezoekers maken zich op voor de Pleinvrees meerkamp, waar ze het in het zand of in het water tegen elkaar opnemen. Voetbal, modderworstelen en wakeboarden zijn enkele sporten die beoefend kunnen worden. Ook het spectaculaire Bossaball, een combinatie van volleybal en trampolinespringen, zal worden gespeeld. Een unieke combinatie van muziek en sport, gewoon hier in ons Amsterdam!

Voor alle informatie kun je het best terecht op de website of natuurlijk op de facebook pagina.

Sport line-up:
Voetbal
Stormbaan
Modderworstelen
Volleybal
Trefbal
Bossaball
Bubble Football
Geile yoga
Windsurfen
Wakeboarden
Flyboarden
Suppen
Share |