Don't Let Daddy Know met TiŽsto, Dimitri Vegas & Like Mike en vele anderen bijna uitverkocht

Het wereldwijde dance-concept 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam. Naast exclusieve optredens van Ti?sto en Dimitri Vegas & Like Mike zullen ook Nicky Romero, Don Diablo, W&W, Showtek, Blasterjaxx, Ummet Ozcan, Headhunterz, Dannic, Sem Vox, Third Party, Mike Williams en Asonn een feestje komen bouwen.

Wat vijf jaar geleden begon op het magische eiland Ibiza, is nu een wereldwijd fenomeen. DLDK heeft duizenden fans over de hele wereld. De reputatie van het dance-merk staat vooral bekend als een die er altijd in slaagt een sfeer van saamhorigheid te cre?ren, zelfs op de meest kolossale locaties. De mindset van organisatie E&A Events is: 'alleen het allerbeste voor onze fans'. Voor het vijfjarige jubileum trekt DLDK dan ook het allerbeste uit de kast, waaronder nieuwe stage designs, unieke entertainment implementaties en niet te vergeten een top line-up.

Ziggo Dome is meteen de kick-off is van de 'Don't Let Daddy Know World Tour 2017'. Daarna strijkt het concept neer in verschillende grote steden over de hele wereld, waaronder Bangkok, Macau, Mumbai, Manchester, Edinburgh, Santiago, Hong Kong, Sao Paolo, Beijing, Taiwan en meer!

Kaarten zijn verkrijgbaar op: dldk.?com

Don't Let Daddy Know:
Datum: 3 en 4 maart 2017Tijd: 22:00 tot 06:00 uur Locatie: Ziggo Dome AmsterdamLine-up: Ti?sto, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Don Diablo, W&W, Showtek, Blasterjaxx, Ummet Ozcan, Headhunterz, Dannic, Sem Vox, Third Party, Mike Williams, Asonn.Website: dldk.?com Leeftijd: 18+
Don't Let Daddy Know (DLDK)
In een paar jaar tijd is het feest 'Don't Let Daddy Know', wat ooit begonnen is op Ibiza, uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende dance concepten in de internationale entertainmentindustrie. Het concept is inmiddels te vinden in meer dan vijftien verschillende landen, waaronder Chili, Japan en India. De combinatie van topartiesten met innovatieve speciale licht- en vuureffecten zorgt ervoor dat de bezoekers een ervaring voor het leven krijgen. Alle feestgangers nemen de vlag van hun land mee, om zo een kleurvol decor en een 'One Big Family' vibe te cre?ren. De minimale leeftijd van de evenementen is 18 jaar. Naast de evenementen, heeft het merk ook een muzieklabel #DLDKMUSIC, ondergebracht bij Armada Music, en een succesvolle merchandise-lijn. 'Don't Let Daddy Know' is een initiatief van E&A-Events.

Meer informatie:
Website: dldk.?com
Facebook
Twitter
Instagram

Aftermovie:
Share |