Dr. Lektroluv komt naar Tilburg

Club Smederij staat vrijdag 12 mei in het teken van elektro. Dr. Lektroluv, The Policy en Ambivalenz vormen samen het programma van de avond. De Belgische Dr. Lektroluv werd bekend met zijn hit 'Discoth?que' en trad vervolgens op in Brazili?, China, Spanje en talloze andere landen. Niet alleen zijn muziek maar ook zijn eigen visuele shows maakt hem een onvergetelijke DJ.

Dr. Lektroluv
Dr. Lektroluv, ook wel bekend als The man with the green mask is te herkennen aan zijn groene huid en opvallende uiterlijk. Hij begon zijn carri?re in een witte doktersjas, maar die is inmiddels omgeruild voor een zilveren smoking. Daarnaast is zijn headset altijd de hoorn van een oude telefoon. Met zijn harde 4-4 beats gaf hij al eerder shows weg op onder andere We Are Electric, Extrema Outdoor en Pukkelpop. Dr. Lektroluv is naar eigen zeggen ieder weekend op zoek naar zijn 'musical medicine'.

The Policy & Ambivalenz
The Policy staat deze avond ook op het programma. Ge?nspireerd door onder andere Lou Reed en Pink Floys cre?erde zij hun eigen stijl 'Art house'. Deze stijl vormt een mengelmoes van de jaren '60, '70 en '80 in een modern house-jasje. Het duo van The Policy werkte 7 jaar om deze melancholische en gedetailleerde stijl te ontwikkelen. Inmiddels staan zij ingeschreven bij ??n van de belangrijkste alternatieve muziek labels in de wereld; [PIAS]. Dit label heeft onder andere artiesten zoals Moby, Soulwax en The Crystal Fighters onder hun hoede. De avond wordt compleet gemaakt met Ambivalenz. Dit DJ-duo gaf al een show tijdens het YingYang Music Festival op de Chinese Muur. Zij willen het publiek een underground-club gevoel meegeven en tegelijkertijd de sfeer van een festival laten ervaren.

Organisatie
Dr. Lektroluv + The Policy + Ambivalenz wordt georganiseerd door het evenementenbureau Stichting Qanvas. Alle informatie over het evenement en de tickets zijn te vinden op qanvas.?nl.
Share |