Met "It's Showtime Bora Bora Cityfestival Crazy Weekend

Met "It's Showtime Bora Bora Cityfestival Crazy Weekend" vindt er op zaterdag 1 april in Club Rodenburg te Beesd een ongekend muzikaal spektakel plaats. Maar liefs 3 organisaties die hun sporen hebben verdiend in de danssc?ne, slaan de handen ineen om een uniek event neer te zetten.

Door 'It's Showtime', het 'Bora Bora City Festival' en 'Touch at the Sea' worden de bezoekers in 3 mooi area's en een fatback loungeruimte door maar 18 liefst dj's meegenomen in een muzikale reis. Daarbij wordt zwaar uitgepakt met vette shows, licht-, laser- en special effects, die zijn weerga niet kent.


De 1e ronde extra goedkope Early Birdtickets van slechts ? 12,50is al uitverkocht, maar in de 2e ronde kosten de Early Birds slechts ? 15,00, waar men voor de prijs van 1 ticket maar liefst 3 verschillende concepten met verschillende muziekstijlen voor kan bezoeken. Wees er op tijd bij, want ook deze ronde zal hard gaan.

Line-up
It?s ShowtimeChris ScottElvira SecretEmiel Roch?FrancoisMiss MelodyMitchell NiemeyerSpiderBora Bora City FestivalFrancoisNowaxxPedro van PuttenST.okVittoMC: J Touch at he Sea
KoepelzaalAdam SellerMarc den HeijerMichael DietersToyax
Scoor je tickets snel!
ticketpoint.?nl
Share |