Koningsnacht met Oldschool Gangsters

Hoe HIP wil je het hebben!
Oldschool Gangsters kleurt zoals bijna ieder jaar weer Oranje in de maand april en is dat hip? Jaaaa voor woensdagnacht 26 april zeker en in deze kleuren zal er op Koningsnacht een nieuwe editie van Oldschool Gangsters plaatsvinden in "Partycentrum Hipper & Kolfbaan" te Gorinchem.

We gaan het gezellig vieren en met het "ons kent ons gevoel" is het altijd spannend wanneer de datum dichterbij komt en dat maakt dit concept zo bijzonder om dit samen met jullie te mogen beleven!

Wat kunnen jullie verwachten? Kort gezegd: vette Oldschool Classics, Club Classics, Early Rave en een beetje Freestye. Maar ook een hoop gezelligheid, goed geluid, ongedwongen en bijzondere sfeer, betaalbare prijzen en een hele Hippe locatie in het centrum van Gorinchem. Al deze ingredi?nten zullen er ook deze editie weer voor zorgen dat het een unieke en gezellige avond gaat worden!

Line-up:
ArmandDarkraverLudieRob & MC JoeRob GreyStantonMC: Joe
Leeftijd
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren.

Parkeren Gorinchem
Je kunt parkeren in Parkeergarage Kazerneplein aan de Pompstraat en rond Smakheul waar parkeervakken zijn dit is nog geen 5 minuten lopen naar de locatie. Je kunt niet parkeren in de Torenstraat bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan.

Tickets
Verkrijgbaar bij Ticketscript voor:
Prinsenticket: ? 12,50 (op=op)Koningsticket: ? 17.50
Share |