The Crave Festival onthult volledige programma

The Crave Festival heeft vandaag het volledige programma onthult. Op zaterdag 3 juni strijkt het festival voor het eerst neer in het Zuiderpark in Den Haag. Onder andere Karenn (Blawan & Pariah), Oscar Mulero, Mind Against, Daniel Avery, Tom Trago en Matrixxman zijn bevestigd.

Line-up
Zaterdag 3 juni kunnen liefhebbers van elektronische muziek uit het hele land terecht in het iconische Zuiderpark. Techno, electro, house, disco, acid en wereldmuziek vormen de rode draad gedurende de tweede editie van The Crave Festival. Het programma liegt er niet om:

Call Super Daniel Avery JEANS James Ruskin Lake Haze LegoweltMakamMatrixxman Mind Against Oscar Mulero SecundaTLRTom TragoTwice Upon A TimeVan AnhWoodyLive: Karenn Live: Orgue ElectroniqueLive: Primus Inter ParesLive: Unit Moebius
Stages
In het Zuiderpark worden tussen het groen en aan het water drie podia gebouwd met ieder zijn eigen karakter. Op de main stage luidt techno de klok met acts als Karenn, Oscar Mulero en Matrixxman. Het tweede podium zal op intieme wijze worden opgezet. Interactie tussen de bezoeker en de artiest is de focus. Met artiesten als Makam, Tom Trago, Call Super en Woody zal er tussen wereldmuziek, house en techno gevari?erd worden. Het derde podium, gehost door PIP en Creme Organization, leent zich voor obscure muziek en electro, met pioniers als Legowelt, DJ TLR, Orgue Electronique en Unit Moebius. Voor Haagse begrippen een uniek programma, een programma waarbij de muziek moet spreken.

Kaartverkoop
De offici?le kaartverkoop is onlangs al gestart via Ticketscript. Inmiddels zijn de early birds al voor ? verkocht. Iedereen die zich wilt verzekeren van een festivalkaartje wordt geadviseerd niet te lang te wachten.
Share |