Borgore host eerste Armada invites in 2017

Niemand minder dan Borgore is de hoofdact van de allereerste 'Armada Invites' van 2017. De Isra?lische dj, producer en labeleigenaar maakt vanavond zijn opwachting in Armada Musics eigen Club! tijdens de twaalfde editie van het unieke livestream-event. Borgore's set wordt live uitgezonden op zowel Armada Musics Facebook-pagina als Armada Musics YouTube-kanaal.

'Armada Invites' is een terugkerend evenement in Armada Musics eigen club, waarin de grootste namen en meest getalenteerde artiesten in de dancemuziek exclusieve showcases verzorgen. Deze exclusieve showcases zijn wereldwijd live te volgen middels een livestream via Facebook en YouTube. Tot dusver hebben grote artiesten als Erick Morillo, Armin van Buuren, Gareth Emery, Cedric Gervais en NERVO al aan het roer van 'Armada Invites' gestaan.

Borgore, geboren als Asaf Borger, is zonder twijfel ??n van de meest uitzonderlijke artiesten in de dancemuziek. Hij staat momenteel op #76 in de DJ Mag Top 100 DJs poll van 2016, heeft gewerkt met bekende acts als Carnage, Cedric Gervais, G-Eazy, Miley Cyrus, Steve Aoki en Juicy J en staat ieder jaar op de populairste festivals van de wereld, waaronder Tomorrowworld, Electric Zoo Festival, Tomorrowland, Glastonbury, Sziget Festival, Weekend Festival, Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival en Creamfields. In oktober 2016 tekende Borgore met zijn label Buygore bij Armada Music. Op Buygore kwam onlangs ook 'Magic Trick' uit, Borgore's samenwerking met de Amerikaanse rapper, songwriter en producer Juicy J.

De livestream van 'Armada Invites: Borgore' start om 9 uur vanavond.
Share |