Lucas & Steve vallen flink in de prijzen

Het was gister een bijzondere dag voor dj-duo Lucas & Steve. Het tweetal werd door Frank Dane naar de studio van Radio 538 gelokt. Daar verraste de radio-dj hen live in de uitzending met een gouden plaat voor hun hitsingle 'Make It Right'. Diezelfde avond sleepten Lucas & Steve ook een 100% NL Award in de wacht in de categorie 'Hit van het Jaar'.

Het uptempo nummer 'Make It Right' is uitgebracht in 2016 en was dat jaar een veelgehoorde hit op feesten en festivals in binnen- en buitenland. Ook de herkenbare en legendarische tekst van Michael Jackson's P.Y.T. (Pretty Young Thing) viel bij velen goed in de smaak. Het is de tweede gouden bekroning voor Lucas & Steve. Eerder ontvingen ze een gouden plaat voor de instant hit 'Summer On You' die ze samen maakten met Sam Feldt en Wulf.

Met laatstgenoemde track wonnen ze gisteravond een 100% NL Award in de categorie 'Hit van het Jaar'. Luisteraars van het radiostation kregen de kans om hun favoriete artiesten naar de overwinning te stemmen. Tijdens de awardshow gingen ze de strijd aan met collega-artiesten Ali B, Fais ft. Afrojack, Kensington en Marco Borsato & Matt Simons. Op de afterparty brachten Lucas & Steve samen met Sam Feldt en Wulf het winnende nummer live ten gehore.

''We werden gistermiddag compleet overvallen door Frank Dane die onze tweede gouden plaat uitreikte. Ook zijn we super blij met de 100% NL Award voor 'Summer On You'. Het is een eer om op die manier waardering te krijgen van het publiek.'' Aldus Lucas & Steve

[b]Over Lucas & Steve[b]
Lucas en Steve zijn twee Nederlandse jongens die vanaf 2010 hun muzikale krachten hebben gebundeld tot het dj duo: Lucas & Steve. Dat bleek een gouden zet. Het duo maakte al snel grote indruk in de muziekscene met hun remix van 'Red Carpet's' hit 'Alright' en 'Ruffneck's' dance classic 'Everybody Be Somebody'. Ze kregen support van grote namen als Ti?sto, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso en Martin Garrix. Hun succes bleef dan ook niet onopgemerkt. In 2014 tekenden ze een exclusief contract met het label Spinnin' Records en MusicAllStars management. Vanaf dat moment gaat het snel. De ene hit na de andere hit volgt; 'Make It Right' in 2016, gevolgd door de club hit 'Can't Get Enough'. Lucas & Steve 'are on a roll'. Afgelopen juli hebben ze samen met Sam Feldt het nummer 'Summer On You' uitgebracht. Dit nummer is bestempeld als d? zomerhit van 2016. Rondom ADE kwam het dj-duo met de track 'Love On My Mind', wederom een regelrechte hit. 'Calling On You' ft. Jake Reese is hun meest recente release.
Share |