The Chainsmokers eerste headliner op Isle of MTV Malta 2017

The Chainsmokers hebben een primeur! Het Amerikaanse recordbrekende DJ-duo heeft net bekendgemaakt dat zij op dinsdag 27 juni de headliner zijn op de elfde editie van Isle of MTV Malta. Ze gaan de closing set verzorgen van dit jaarlijks terugkerende en vrij toegankelijke muziekevent op het zonovergoten Malta. Isle of MTV Malta is een samenwerking tussen MTV en Malta Tourism Authority. Deze samenwerking is onlangs voor vier jaar verlengd.

The Chainsmokers worden gezien als ??n van de breakout acts van 2016. In 2014 lanceerde het duo, bestaande uit Alex Pall en Drew Taggart, zichzelf de hitlijsten in met de single #Selfie. Drie multi-platina singles en maar liefst vijf miljard streams later, bereiken zij nieuwe hoogtepunten met hun laatste hit single Closer. Closer was maar liefst twaalf weken lang onafgebroken de #1 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en brak record na record. Hun nieuwste single Paris is nu net uit en hun debuutalbum wordt nog dit jaar verwacht.

Bruce Gillmer, EVP, Music, Talent Programming and Events, MTV:
"The Chainsmokers waren niet weg te denken uit 2016 en we zijn ongelooflijk enthousiast dat ze er dit jaar bij zijn in Malta voor Isle of MTV. Het wordt een geweldig evenement dat je moet beleven!"

Het open air concert wordt geregistreerd en is later te zien als een 60 minuten durende special die op 20 MTV-kanalen in heel Europa wordt uitgezonden.
Share |