Electronic Family 2017 maakt headliners Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney bekend

De eerste namen van T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 zijn bekend: Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney zijn drie van de headliners op het festival. Aly & Fila is de afsluiter op de zaterdag. Net als Bryan Kearney die op zondag de afsluiter is van de 'Who's afraid of 138?' stage, bekend van Armin van Buuren's A State of Trance. Andrew Rayal draait op zondag. Het meerdaagse festival vindt plaats op 5 en 6 augustus in Autotron, Den Bosch. De bosrijke omgeving geeft de organisatie de kans om een fantastisch weekendfestival met een uitgebreidere line-up neer te zetten. De volledige line-up wordt de komende weken bekendgemaakt. T-Mobile is presenting partner van Electronic Family.

'Who's afraid of 138? is een slogan en motto van de trance community, ge?nitieerd door Armin van Buuren. Na verschillende keren een stage gehost te hebben op A State of Trance, staan ze nu voor het eerst met een eigen stage op Electronic Family. Aly & Fila won recentelijk, voor de derde keer op rij, de prijs voor de beste Trance DJ act van de wereld tijdens de Trance Top 100 DJ Poll.

Dit jaar heeft Electronic Family drie outdoor stages, ??n indoor stage, een VIP village en een lounge area bij het strand. Ook vinden er exclusieve pre- en afterparties plaats op het festival. Bezoekers kunnen onder meer verblijven in comfortabele bungalows en boomhutten, direct naast het festivalterrein.

Tickets voor T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering, op 5 en 6 augustus in Den Bosch zijn vanaf 17 februari via de offici?le website www. electronicfamily.nl. Dagtickets zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro (excl. reserveringskosten).

Tijdens A State of Trance op 18 februari maakt de organisatie een exclusieve headliner bekend van Electronic Family.
Share |