SLAM! Koningsdag breidt uit naar 30.000 bezoekers

SLAM! Koningsdag zal dit jaar groter zijn dan ooit. Voor het vijfde jaar op rij organiseert radiozender SLAM! een feest op Koningsdag, inmiddels uitgegroeid tot het grootste Oranje outdoor dance event van Nederland. Op 27 april strijkt SLAM! neer naast het AFAS Stadion in Alkmaar, dit jaar is er ruimte voor maar liefst 30.000 bezoekers. Ook dit jaar zorgen de beste Nederlandse DJ's en hiphopacts voor een spetterende line-up. De kaartverkoop voor SLAM! Koningsdag gaat van start op vrijdag 10 februari.

Uitverkocht
SLAM! Koningsdag was de afgelopen jaren steeds uitverkocht. Dit jaar groeit het grootste Oranje feest van Nederland door naar 30.000 bezoekers, om aan de groeiende vraag te beantwoorden. Ook dit jaar staan de Nederlandse top dj's en bekende hiphop acts centraal in de line-up. Afgelopen jaren waren het headliners als Martin Garrix, Oliver Heldens, Galantis, W&W, Fedde le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Kraantje Pappie, Ronnie Flex en Robin Schulz die er voor zorgden dat het event jaarlijks vroegtijdig uitverkocht. De line-up van dit jaar wordt binnenkort bekendgemaakt.

Start kaartverkoop
De Early Bird kaartverkoop gaat van start op vrijdag 10 februari. De reguliere kaartverkoop start op 24 februari. Luisteraars van SLAM! maken kans om kaarten te winnen vanaf maandag 27 februari.
Share |