Rotterdam wereldwijd uitgeroepen tot 'coolste' stad en nu ook opnieuw een Gay Destination

Rotterdam wordt in talloze internationale bladen uitgeroepen als d? stad die je moet beleven. In 2017 krijgt onze Nederlandse havenstad er nog een hoogtepunt bij, Cocktail Fest! Want bij een moderne, bruisende, industri?le, creatieve en architectonische stad als Rotterdam, hoort een net zo bruisende gay scene!

Rotterdam stond bekend als het bruisende centrum voor iedereen die wel van een extravagant feestje hield. Van NOW&WOW tot Liberated en van Nighttown tot MTC, het hele land reisde naar de stad af om deze exclusieve feestjes bij te wonen. Hoe is het ineens zo stil geworden in "Gay" Rotterdam? Mede natuurlijk door het 'haast' verdwijnen van de club-scene en de opkomst van de festivals in de rest van het land. Met deze gedachte is Cocktail Fest geboren. Het combineren van het 'vrije' van een festival, met het 'sfeervolle' van een club zoals we die 'back in the day' nog kenden. Cocktail Fest zal op 11 maart 2017 zijn debuut maken in de immense Maassilo en het belooft een groots spektakel te worden!

Organisators Robin Pors (van Vengaboys, de internationale hitsensatie uit Rotterdam) en Silvain Hooglander (filmproducent en regisseur uit Rotterdam) hebben de handen ineengeslagen met LHBTI Rotterdam om de stad weer een zetje te geven in de juiste richting! E?n met een levendige, uitgebreide en variatie-volle Gay uitgaansleven! Op zaterdag 11 maart 2017 bundelen ze de krachten met meerdere nationale en internationale 'Gay' feesten tot ??n groot mega-festival in Maassilo Rotterdam!

Onder andere Circuit Festival (SP), Room Service , WTF , Superball , Betty Ford Rehab Center (VS), FPQ en R.A.W. participeren aan dit mega festijn. Alle partijen hebben een eigen area toegewezen gekregen om de Maassilo opnieuw te voorzien van een grote explosie extravagantie, flair en 'gayness'! Cocktail Fest heeft voor ieder wat wils, zo luidt de slagzin; of je nou van leren tuigjes houdt, tutu jurkjes of gekleurde leggings, smokey eyes, stropdassen, muscles, drags, twinks, bears of daddies. We can all come together as one Cocktail of tastes! Be Yourself.. Experience everyone!

Alle zalen, ruimtes, gangen en kelders van de robuuste oude Maassilo in Rotterdam worden in beslag genomen om Cocktail Fest groots te lanceren. Middenin de havens van Rotterdam zullen meer dan 20 internationale DJ's Nederland op zijn grondvesten doen 'shaken'. Van Taito Tikaro tot Jody Harsh en van Saeed Ali tot Diva May Day. Iedere ruimte zal voorzien zijn van zijn eigen entertainment, van GOGO-dansers tot een heuse dragshow en uiteraard een 'play' area voor degene die naar een iets hogere sensatie en spanning opzoek zijn. De Maassilo zal eindelijk opnieuw z'n ware ziel kunnen tonen. Een ziel van acceptatie, vrijheid en eenheid. Eenheid in de meest basale vorm?, feest!

Tickets zijn inmiddels in de verkoop en 4500 bezoekers worden er op 11 maart verwacht. Als dit eenmaal is geslaagd kan Rotterdam eindelijk weer spreken van een Gay Destination! Voor meer informatie over Cocktail Fest, de locatie of hoe jij je tickets kan bemachtigen, kijk op cocktail-fest.?com.
Share |