Nazomeren Festival

Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen. We rekenen op net zo'n geweldige en zonovergoten editie als in 2016.

De locatie is inmiddels vertrouwd: festivalterrein Roodehaan, gelegen aan de oostkant Groningen.

Eerste namen en extra stage gehost door Vunzige Deuntjes!
Met trots presenteert Nazomeren Festival de eerste namen en de stages voor het vijfjarig jubileum. Zoals jullie inmiddels gewend zijn haalt Nazomeren Festival internationale toppers gecombineerd met de fijnste artiesten van eigen bodem naar Groningen. E?n van de absolute headline acts dit jaar is de Britse techno-legende Dave Clarke! Hij staat in de Techno-tent samen met o.a. Cari Lekebusch, Egbert live en The Advent & Industrialyzer.

Op de Open Air stage staan publiekslievelingen Benny Rodrigues & De Sluwe Vos samen met o.a. Route 94.

Om het vijfjarig jubileum uitbundig te vieren pakken we dit jaar uit met een extra stage. We hebben dus de Open Air Stage, de Techno tent en de Happy Feelings stage (terug wegens groot succes). Maar ook nog een tweede Open Air stage met Vunzige Deuntjes!

Vunzige Deuntjes is misschien wel het gezelligste feestje van Nederland. Razend populair in heel het land en dus ook in Groningen. Verwacht de beste dancehall, R&B en hiphop uit de nineties en zero's, maar ook alle nieuwe muziek die daarop ge?nspireerd is.

De complete line-up van alle vier de stages maken we binnenkort bekend.

Start Super Early Bird verkoop.
De voorverkoop start zaterdag 4 februari om 12.00 uur. Vroege vogels worden ook dit jaar beloond: een Super Early Bird ticket kost slechts ? 24,- (ex fee). Vorig jaar waren de Super Early Bird tickets binnen 24 uur uitverkocht.

Super Early Birds: ?24,00Early Birds: ?29,00Regular Ticket: ?34,00
Tickets zijn vanaf 4 februari om 12:00 te koop op nazomerenfestival.?nl
Share |